SPELONTWIKKELING

The Gamefantry ontwikkelt unieke gezelschapsspellen in opdracht. Geen re-make van Monopoly, maar écht een eigen spel van je organisatie of missie op basis van al jouw wensen. Bezorg je relaties, medewerkers of donateurs een totale verrassing!
Door de unieke samenwerking met de Spelmakerij ontwikkelen we ieder gewenst type spel voor ieder budget. Of het nu gaat om kaart-, dobbel-, of bordspellen. Zo heb je voor jouw organisatie een fantastisch relatiegeschenk, cadeau voor in de kerstpakketten, of PR-hulpmiddel.

SPELPRODUCTIE

Dankzij het productienetwerk van The Gamefantry laten wij jouw spel tegen scherpe prijzen produceren. Wij werken samen met een zeer ervaren producent van gezelschapsspellen. Heb je een kant en klaar product, wil je een herdruk, of je eigen unieke spel? Je productie is bij The Gamefantry in de juiste handen.
The Gamefantry werkt met oplagen vanaf 1.000 stuks. Vooraf ontvang je een sample van het spel voor de laatste scherpsstelling. Zo realiseren we met elkaar een optimaal resultaat. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact op via info@thegamefantry.nl. 

OPDRACHTGEVERS

Diverse opdrachtgevers wisten ons te vinden.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op via de contact-pagina.